Gîtes huren in de Bourgogne voor een heerlijke vakantie

Gîtes huren in de Bourgogne om daar te genieten van een heerlijke vakantie? Het is een prachtige streek in Frankrijk die u de mogelijkheid biedt even helemaal tot rust te komen. De te huren gîtes in Frankrijk bevinden zich op het landgoed Le Faulion. Het gaat om een rustige omgeving in het zuiden van Bourgondië, op de grens met Morvan. U kunt de gîtes huren in de Bourgogne in de buurt van het kleine plaatsje Cuzy. Dankzij een landgoed van 15 hectare geniet u er van een mooi uitzicht over heuvels, bossen en uitgestrekte weilanden.

Rust en natuur vanuit de gîtes in de Bourgogne

U kunt de gîtes huren in de Bourgogne wanneer u houdt van rust en de natuur. Liefhebber van cultuur? U rijdt vanuit de gîtes eenvoudig naar oude steden in de buurt zoals Autun, Cluny of Chalon-sur-Saône. Dankzij de verschillende goede restaurants in de buurt kunt u er bovendien op uittrekken om u culinair te laten verrassen. U kunt online de gîtes huren in de Bourgogne voor de periode waarin u graag op vakantie wilt en genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft.

Le Chardonneret en Le Renard

Een van de beide gîtes huren in de Bourgogne en benieuwd hoe ze zich tot elkaar verhouden? Het gaat om twee moderne, ruime en lichte gîtes. Het zijn vakantiehuizen die we in de sfeer van de streek Le Chardonneret en Le Renard hebben genoemd. Ze beschikken beiden over een ruim terras waar u zowel in de zon als in de schaduw van het heerlijke weer kunt genieten. U kunt de gîtes huren voor 6 personen. Ze zijn op een moderne wijze ingericht en beschikken over handige apparatuur en prettige gemakken zoals gratis Wifi.

Gîtes huren en met elkaar verbinden

Wilt u de gîtes huren in de Bourgogne en ervoor zorgen dat er een grotere accommodatie ontstaat? Het is mogelijk om de 2 gîtes met elkaar te verbinden. Op die manier ontstaat er een groepsaccommodatie in de Bourgogne, geschikt voor maximaal 12 personen. U kunt er bijvoorbeeld ook goed met 10 personen verblijven. U kunt wat dat betreft de gîtes huren in de Bourgogne en er gebruik van maken op de wijze die u wenst. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.