Op vakantie in de Bourgogne met de hond

Heerlijk op vakantie in de Bourgogne met de hond. Honden en huisdieren zijn toegestaan bij ons in de gîtes, waardoor u met het hele gezin kunt komen genieten. Lekker in de zon zitten of genieten vanuit de schaduw? De gîtes zijn standaard geschikt voor 6 personen inclusief honden of andere huisdieren. Het is bovendien mogelijk ze aan elkaar te koppelen en met een grotere groep een heerlijke vakantie in de Bourgogne te komen vieren. U heeft de beschikking over drie slaapkamers, een moderne keuken, een badkamer en uiteraard een gezellige woonkamer.

Op vakantie met honden of huisdieren

Gaat u graag op vakantie met de hond of met een ander huisdier? Bij ons in de gîtes in Bourgogne zijn honden en andere huisdieren van harte welkom, u kunt ze gezellig meenemen om een heerlijke vakantie te vieren. Uiteraard zijn de gîtes in de Bourgogne op een comfortabele wijze ingericht en heeft u meer dan voldoende mogelijkheden om van het weer te genieten.

Op vakantie in de Bourgogne met de hond? We vragen u huisdieren op voorhand in te enten en te behandelen tegen vlooien en andere parasieten. Dat voorkomt eventuele problemen, zowel voor uw hond als voor de omgeving.

Naar de Bourgogne

De Bourgogne is een heerlijke streek om op vakantie te gaan met de hond of een ander huisdieren. U kunt samen met honden of andere huisdieren komen genieten van een oase aan rust, ruimte en licht. U heeft een prachtig uitzicht en de gîtes zijn van alle gemakkelijk voorzien. Bovendien heeft u toegang tot het landgoed le Faulion en kunt u gebruik maken van modern sanitair. De houtkachel zorgt ervoor dat ook een eventuele frisse avond geen probleem hoeft te vormen.

Vakantiehuis in de Bourgogne

Een vakantiehuis in de Bourgogne boeken waar huisdieren welkom zijn? We nodigen u graag uit, samen met uw hond of een huisdier. Kom de vakantie in de Bourgogne vieren in een van onze gîtes. Ze zijn standaard geschikt voor 6 personen, door ze met elkaar te verbinden ontstaat er een accommodatie voor 12 personen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de vakantie in de Bourgogne met de hond of een ander huisdier. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kunnen de gîtes direct voor u reserveren.