Privé vakantiehuis boeken bij particulier in de Bourgogne

Privé een vakantiehuis boeken, het liefst bij een particulier in de Bourgogne? U bent bij ons van harte welkom. We presenteren u graag de twee gîtes die u kunt boeken. Het zijn privé vakantiehuizen die liggen in een prachtige omgeving op een bijzonder landgoed. Het gaat om landgoed Le Faulion, dat 15 hectare groot is. De privé vakantiehuizen zorgen voor een lichte en ruime accommodatie, die bovendien voorzien is van een aantal belangrijke moderne gemakken.

Privé vakantiehuis in de Bourgogne

Genieten in een privé vakantiehuis in de Bourgogne? We zorgen er met de accommodaties voor dat u de beschikking heeft over een eigen terras waarop u zowel in de zon als de schaduw van het weer kunt genieten. Binnen zijn er per vakantiehuis 3 slaapkamers beschikbaar en kunt u rekenen op zowel een moderne keuken als een gezellige woonkamer. U heeft een eigen badkamer en op verzoek plaatsen we graag een gratis kinderbed in de woning. Het privé vakantiehuis in de Bourgogne voldoet op die manier aan al uw wensen. U kunt het gewoon particulier boeken, zodat u bovendien een aantrekkelijke prijs betaalt.

Enthousiaste particulieren

We zijn zelf twee enthousiaste particulieren die er met ons privé vakantiehuis in de Bourgogne graag voor zorgen dat u deze prachtige omgeving kunt komen verkennen. Geniet van de rust en de natuur, terwijl u in het vakantiehuis kunt rekenen op alle gemakkelijk. Televisie, Wifi, een wasmachine, afwasmachine, oven en een koffiezetapparaat: het is er allemaal aanwezig. Bovendien kunt u in het privé vakantiehuis in de Bourgogne rekenen op zowel radiatoren als een houtkachel om eventuele frisse avonden te verwarmen. We zorgen er particulier voor dat u er een heerlijke vakantie kunt komen doorbrengen.

Privé vakantiehuis in Frankrijk boeken

Wilt u een privé vakantiehuis bij een particulier boeken? We zorgen er vanuit Frankrijk voor dat u dit gebied zelf kunt gaan verkennen of kunnen u de tips aandragen waarmee u direct op pad kunt. Geniet van de mooie dorpjes in de omgeving, laat u verrassen door het uitgestrekte landschap of trek op uw gemak de natuur in en denk even helemaal nergens meer aan.

Direct een privé vakantiehuis boeken bij een particulier in de Bourgogne of eerst nog wat meer informatie van ons ontvangen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.