Vakantiehuis in de Bourgogne voor 10 personen boeken

Een mooi vakantiehuis voor 10 personen in de Bourgogne boeken? Kom met vrienden of de hele familie genieten van deze prachtige streek in Frankrijk. We hebben verschillende gîtes die u zonder problemen met elkaar kunt verbinden. Het resultaat? Er ontstaat een groepshuis voor 10 – 12 personen. De gîtes zijn normaal gesproken geschikt voor 6 personen, samen ontstaat er een bijzonder ruime accommodatie.

Vakantiehuizen voor 6 personen verbinden

Door de beide vakantiehuizen in de Bourgogne met elkaar te verbinden ontstaat er een ruim vakantiehuis dat gemakkelijk geschikt is voor 10 personen. Sterker nog, er is ruimte voor 12 personen. De grote woning in de Bourgogne zorgt ervoor dat jullie samen op een bijzonder mooie locatie kunnen verblijven. De beide gîtes zijn ruim en licht en beschikken over terrassen waar u van het buitenleven kunt genieten. Zowel in de zon als in de schaduw, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. Het gehele vakantiehuis in de Bourgogne voor 10 – 12 personen reserveren? U krijgt de beschikking over 6 slaapkamers, 2 moderne keukens, 2 badkamers en uiteraard 2 gezellige woonkamers. Desgewenst plaatsen we er bovendien gratis een kinderbed bij.

Groepshuis in de Bourgogne

De gîtes vormen samen een mooi groepshuis in de Bourgogne, waar u op een ontspannen wijze kunt genieten van een heerlijke vakantie. Uiteraard is het vakantiehuis in de Bourgogne voor 10 – 12 personen voorzien van verschillende moderne gemakkelijk en allerlei apparatuur. Er is Wifi beschikbaar en er staat een televisie met een geluidsinstallatie. Daarnaast staat er een wasmachine in het groepshuis en is er per vakantiewoning voor 6 personen natuurlijk een oven en een koffiezetapparaat beschikbaar. De houtkachels zorgen samen met de radiatoren voor eventuele verwarming en de bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens.

Vakantiehuis voor 12 personen

Een groot vakantiehuis in de Bourgogne boeken voor 12 personen? Door de gîtes met elkaar te combineren ontstaat er een ruim groepshuis dat aan alle wensen zal voldoen. Het beste van alles? Ook huisdieren zijn bij ons van harte welkom. Uiteraard is het wel van belang om ze in te laten enten en te laten behandelen tegen vlooien en andere parasieten.

Meer informatie ontvangen over de gîtes en bijvoorbeeld benieuwd naar de beschikbaarheid van ons vakantiehuis in de Bourgogne voor 10 – 12 personen? Neem contact op voor meer informatie, we vertellen u graag meer over het groepshuis dat we voor u kunnen creëren.